Jaluzele și obloane


Jaluzele și obloane

Jaluzelele și obloanele din lemn sunt trainice, fiind o investiție profitabilă. Avantajul principal este umbrirea, dar, pe lângă aceasta, jaluzelele conferă protecție și împotriva intemperiilor, precum și joacă rol important în termoizolare, atât vara cât și iarna. Produsele noastre sunt unice, conforme condițiilor de instalare precum și cerințelor Dvs. Se pot confecționa din material asemănător geamurilor, natur sau vopsite în 4 straturi. Jaluzelele se pot confecționa din lamele fixe sau mobile, iar obloanele pot fi decorate cu diferite modele.


Cel mai mare avantaj al jaluzelelor este că asigură protecție împotriva razelor solare, împiedicând în mod ecologic supraîncălzirea camerei, dar și împotriva ninsorii și a ploilor. Nu uitați: nu numai vă umbrește dar vă și decorează căminul de vis! Obloanele sunt de construcție solidă, au un aspect robust. Prin decorarea lor cu diferite motive, puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine casei Dvs, fie având un aspect rustic, fie unul mediteranean.


Linia de obloane exterioare din lemn îmbunătățește aspectul oricărei case adaugând personalitate și nu în ultimul rând, valoare. Obloanele obișnuite sunt asamblate din lamele verticale, cu îmbinare interioară în Z, care îi conferă un trai mai îndelungat, dar și aspectul tipic. Pe părțile interioare, dar și exterioare se găsesc elemente din fier forjat de culoare neagră. Recomandăm acest tip de obloane pentru case cu specific rustic, cu verandă.


Materialele utilizate sunt din PIN Nordic-borovi stratificat, înnădite (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Materialele utilizate sunt din PIN Nordic-borovi stratificat, îmbinate (sau, contra preț, fără îmbinare)...

Materialele utilizate sunt din lemn masiv (PIN Nordic-borovi) stratificat, îmbinate (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Materialele utilizate sunt din lemn masiv (PIN Nordic-borovi) stratificat, îmbinate (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Jaluzelele se pot confecționa din lamele fixe sau mobile, iar obloanele pot fi decorate cu diferite modele...

Vă oferim o gamă variată de sticle.