Servicii

Atelierul nostru este echipat cu o linie de producţie modernă, iar o echipă de profesionişti, asigură calitatea constantă a produselor noastre. Pentru asigurarea calitatii cu care ne-am obișnuit clienţii, ţinem sub control întregul proces de fabricaţie. O casă are nevoie de ferestre şi uşi corespunzătoare atât din punct de vedere estetic, cât şi tehnic. Din aceast motiv produsele noastre sunt de calitate superioară, bine selecţionate, înnădite (sau la cerere, contra cost, oferim uşi şi ferestre executate dintr-o bucată), efectuate din materiale stratificate (din PIN Nordic-borovi).


    Atelier1

Atelierul nostru de tamplarie se adresează în primul rând celor care apreciază calitaţile tehnice estetice ale lemnului, a armoniei clădirii cu ferestrele şi uşile noastre, produse care să aibă un trai îndelungat. Pe lângă producţia de uşi şi ferestre, uzina noastră ocupă un loc de frunte printre producători şi în realizarea structurilor unice. Caracteristicile generale ale produselor noastre sunt: calitate, frumuseţe, eleganţă, stil, unicitate şi naturalete, toate la un preţ acceptabil.


    Atelier1

Atunci cand ne referim la calitatea serviciilor, ne referim in primul rand la străduinţa noastră de a informa şi deservi clienţii noştri în mod impecabil. Contactaţi-ne cu încredere iar noi vă ajutăm să va puneți planurile și ideile în aplicare. Oamenii noştri vă vor pune la dispoziţie informaţii tehnice sau oferte de preţ, vor executa măsurători si vă oferă consultanţă de specialitate. Vă așteptăm cu drag în showroomul /showroomurile noastre, dar vă invităm să ne contactați și telefonic, prin fax sau prin email.


    Atelier1

Materialele utilizate sunt din PIN Nordic-borovi stratificat, înnădite (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Materialele utilizate sunt din PIN Nordic-borovi stratificat, îmbinate (sau, contra preț, fără îmbinare)...

Materialele utilizate sunt din lemn masiv (PIN Nordic-borovi) stratificat, îmbinate (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Materialele utilizate sunt din lemn masiv (PIN Nordic-borovi) stratificat, îmbinate (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Jaluzelele se pot confecționa din lamele fixe sau mobile, iar obloanele pot fi decorate cu diferite modele...

Vă oferim o gamă variată de sticle.