Uși balcon


Uși balcon

Materialele utilizate sunt din lemn masiv (PIN Nordic-borovi) stratificat, îmbinate (sau, contra preț, dintr-o bucată). Execuție standard: 68mm (cu etanșare simplă) și 88 mm (cu etanșare dublă). Feronerie: încuietori sigure ROTO NT arginți sau GU și Siegenia cu sistem de blocare. Execuție: cu deschidere laterală (DL), oscilo-batantă (OB), cu deschidee dublă (DD), dublu oscilo-batantă (D-OB). Sticlă: la structuri de 68 mm: 4-16-4 Superlow cu argon, cu coefi cient de căldură 1,0w/m2k; la cele de 88 mm: 4-16-4-16-4 Superlow cu argon, cu coefi cient de căldură 0,5w/m2k.


Accesorii suplimentare: clanță Hoppe în ton cu culoarea ușii sau a conductelor de drenaj, feronerie ascunsă la cerere (contra cost), la modelele de 88 mm se atașează elemente metalice moderne de drenare a apei de ploaie, sau elemente apărătoare contra averselor de ploaie. Ușile de balcon se produc cu clanțe interioare. Suprafețe: execuție natur sau rezistente la raze UV, sistem de 4 straturi de lazură pe bază de apă Renner.


Câteva opțiuni: posibilitatea producerii de structuri unicat sau dimensiuni la cerere, sisteme culisante și glisante, batante, oscilante sau oscilo-batante, îmbinări ale tocului, suprailuminare, grilaj între geamuri sau aplicat, structuri îmbinate în diferite forme, alte materiale lemnoase decât cele standard, sticlărie unică, curbare exterioară - interioară, sistem de ventilație Aeroco, tocărie, prag inerior.


Materialele utilizate sunt din PIN Nordic-borovi stratificat, înnădite (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Materialele utilizate sunt din PIN Nordic-borovi stratificat, îmbinate (sau, contra preț, fără îmbinare)...

Materialele utilizate sunt din lemn masiv (PIN Nordic-borovi) stratificat, îmbinate (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Materialele utilizate sunt din lemn masiv (PIN Nordic-borovi) stratificat, îmbinate (sau, contra preț, dintr-o bucată)...

Jaluzelele se pot confecționa din lamele fixe sau mobile, iar obloanele pot fi decorate cu diferite modele...

Vă oferim o gamă variată de sticle.